PARTNER?

wordt snigG-installateur en geniet VAN onze 24/7 service

PROJECTONDERSTEUNING

De calculatie van laadvermogen en bekabeling van laadpleinen kan een uitdaging zijn.
Soms kan een tweede paar ogen andere inzichten geven of technische mogelijkheden aanhalen. We staan u graag met raad en daad bij.

GRAPHISCHE ONDERSTEUNING

Ons grafisch team ondersteunt u bij het binnenhalen van projecten dankzij grafische simulaties van gepersonaliseerde laadpalen. Uw klant ziet onmiddellijk het eindresultaat.

24/7 SERVICE

Dringende vragen in verband met een project?
Onvoorziene omstandigheden op de werf?
Ons team is steeds bereikbaar en kan vanop afstand ondersteuning bieden.

 

ONSITE HELP

De installatie van een laadplein kan een uitdaging zijn. Indien gewenst komt een SNIGG-technicus langs voor ondersteuning of een laatste check voor de oplevering.

PREPROGRAMMATIE

Onze laadpalen kunnen bij de assemblage gratis geconfigureerd worden zodat ze voldoen aan de nodige technische vereisten van uw project. En dat zorgt voor tijdswinst op de werf!

WIN-WIN

We streven ernaar ons netwerk aan installateurs verder uit te breiden met partners in alle regio’s, voor zowel kleine als grote opdrachten.

AAN HET WOORD

DE FEEDBACK VAN INSTALLATEURS ZEGT ALLES…

Een project met 5 DUAL laadpalen, doorgelust met slechts één 35mm2 voedingskabel, dat spaart een pak tijd, materialen en dus geld uit voor de klant. En da’s scoren als installateur!

MYSNIGG OP MAAT

Voor bedrijven en installatiebedrijven bieden we de optie om het MySnigg platform te branden in de huisstijl, ook de laadpassen van de werknemers kunnen we op maat maken.

CONTACT

LAAT ONS EEN BERICHT NA
EN WE NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT OP.

U bent installateur en wenst SNIGG op te nemen in uw assortiment? Aarzel niet, wij zijn vollop op zoek naar partners om ons netwerk uit te breiden.