Mysnigg

LAADINFRASTRUCTUUR
BEHEREN zonder zorgen

PRO MONITORING

Dankzij geavanceerde communicatie met het laadpunt worden kleine storingen automatisch verholpen. Wanneer de storing niet automatisch kan worden verholpen, wordt deze doorgestuurd naar onze service dienst.

ROAMING

Roaming zorgt ervoor dat de laadpaal gebruikt kan worden door laadpassen van andere partijen. Door een roaming-tarief in te stellen wordt ervoor gezorgd dat de kosten voor de geladen kWh verhaald worden bij de laadpas-eigenaar.

SPLIT-BILLING

Laadkosten van het laadpunt bij de werknemer thuis worden automatisch verrekend met de werkgever of eigen vennootschap aan het afgesproken tarief. 
Transparant en zonder gedoe.

PUBLIEKE LAADPAAL

Maak je laadpunt zichtbaar voor de buitenwereld. Wij zorgen ervoor dat de locatie, het gekozen tarief en de beschikbaarheid met andere providers wordt gedeeld. MySnigg is gekoppeld met o.a Gireve, E-Clearing, …

24/7 ONLINE SERVICE

De EV-rijder scant de QR-code op het laadpunt, het portaal analyseert de beschikbare data en probeert het probleem op een interactieve manier op te lossen. In de meeste gevallen kunnen zo problemen worden verholpen.

STROOMVEREKENING

Stroom die voor laadinfrastructuur wordt ingekocht bij een andere energiemaatschappij wordt automatisch verrekend, handig voor de syndicus van appartementsgebouwen.

MYSNIGG OP MAAT

Voor bedrijven en installatiebedrijven bieden we de optie om het MySnigg platform te branden in de huisstijl, ook de laadpassen van de werknemers kunnen we op maat maken.

MYSNIGG OP MAAT

Voor bedrijven en installatiebedrijven bieden we de optie om het MySnigg platform te branden in de huisstijl, ook de laadpassen van de werknemers kunnen we op maat maken.

AAN HET WOORD

De feedback van installateurs zegt alles! 
Een project met 5 DUAL laadpalen, doorgelust met slechts één 35mm2 voedingskabel, dat spaart een pak tijd, materialen en dus geld uit voor de klant. En da’s scoren als installateur!

CONTACT

LAAT ONS EEN BERICHT NA
EN WE NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT OP.

U bent installateur en wenst SNIGG op te nemen in uw assortiment? Aarzel niet, wij zijn vollop op zoek naar partners om ons netwerk uit te breiden.