COMPATIBEL

naadloZE integrATIE met verschillende Energy Management SYSTEMEN VOOR efficiënt energiebeheer

Energy Management Systems (EMS) spelen een essentiële rol in het efficiënt beheren van energieverbruik
door de groeiende aanwezigheid van laadpalen in zowel huishoudens als bedrijven.

De integratie met een EMS biedt een transparante kijk op energieverbruik en zorgt voor kostenbesparing bijvoorbeeld,
door rekening te houden met capaciteitstarief of dankzij het plannen van laadsessies in combinatie met dynamische energietarieven. 

Onderstaande protocols worden ondersteund door de Snigg ONE Business series en de Snigg Dual.

EEBus

EEBUS is een communicatie-interface die energiebeheer-relevante apparaten in gebouwen in staat stelt om met elkaar en met netwerk- en marktoperators te verbinden en te communiceren. EEBUS bevordert de digitalisering van de energietransitie door een communicatiestandaard te creëren die de interoperabiliteit van alle energierelevante apparaten en systemen over domeinen heen waarborgt.

Modbus TCP

Modbus TCP is een op Ethernet gebaseerd communicatieprotocol voor de industriële automatiseringstechnologie. Modbus TCP komt overeen met een directe omzetting van het gevestigde Modbus-protocol (RTU) naar TCP/IP-communicatie. Bestaande Modbus-toepassingen kunnen dus heel eenvoudig gebruik maken van een verbindingsgerichte, veilige uitwisseling van procesgegevens via een bestaand Ethernet-netwerk.

OCPP 1.6 JSON

Het Open Charge Point Protocol is een toepassingsprotocol voor de communicatie tussen laadstations voor elektrische voertuigen en een centraal beheersysteem, ook wel laadstationnetwerk genoemd, vergelijkbaar met mobiele telefoons en mobiele telefoonnetwerken.

COMPATIBEL MET DE Energie Management Systemen van

CONTACT

LAAT ONS EEN BERICHT NA
EN WE NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT OP.

U bent installateur en wenst SNIGG op te nemen in uw assortiment? Aarzel niet, wij zijn vollop op zoek naar partners om ons netwerk uit te breiden.