INSTALLATIE SCHETS

door INSTALLATIEBEDRIJF COSIJNS
Een project dat excelleert in
efficiëntie en esthetiek.

 Een terugblik op 2023…


Een geslaagd installatieproject van een laadplein door installatiebedrijf COSIJNS uit Gooik bij boekhoud- en consultancykantoor SCHETS te Sint-Pieters-leeuw.

Met meer dan 40 jaar ervaring verhuisde boekhoudkantoor SCHETS van de Bergensesteenweg naar de Drie Fonteinenstraat in Sint-Pieters-Leeuw. Het nieuw eigentijds kantoor markeert niet alleen hun rijke geschiedenis, maar ook een nieuwe fase van groei. Om aan de moderne behoeften te beantwoorden, diende er laadinfrastructuur te worden voorzien voor medewerkers en bezoekers.

Installatiebedrijf COSIJNS, reeds betrokken bij de nieuwbouwinstallatie, kreeg de opdracht op zoek te gaan naar een esthetische oplossing voor het laadplein. Samen met het technische en grafische team van SNIGG werkte zaakvoerder Bert Cosijns een naadloze oplossing uit. Het resultaat is een stijlvol laadplein dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook perfect past bij de huisstijl van SCHETS.

Bert Cosijns, deelt zijn positieve ervaring met betrekking tot de implementatie van de SNIGG DUAL laadpalen:

“Het installatiegemak van de SNIGG DUAL laadpalen heeft me werkelijk verrast. Dankzij het technische ontwerp van de laadpaal is er slechts één voedingskabel nodig, waarop we vervolgens nog 4 extra laadpalen konden aansluiten. Dit betekent voor ons, als installateur, niet alleen een mooie tijdswinst, maar het levert voor de klant ook een besparing op op het vlak van installatiemateriaal. Door een goede samenwerking met SNIGG kwamen we tot een optimaal ontwerp op maat van boekhoudkantoor SCHETS. Dat vertaalde zich in een goede voorbereiding van de gebruikte materialen, die door SNIGG al grotendeels voorgeprogrammeerd werden. Na onze activatie van de SNIGG DUAL laadpalen kon de klant meteen van start met het laden van zijn elektrische wagen.”

Sven Malderie, partner bij boekhoudkantoor SCHETS benadrukt niet alleen zijn tevredenheid over de gebruiksvriendelijkheid, maar ook de naadloze integratie met de bedrijfsidentiteit:

“Onze werknemers ervaren sinds de oplevering vlekkeloze laadsessies, 6-7 wagens tegelijk laden zonder zorgen, terwijl de laadpalen perfect aansluiten bij onze huisstijl en de architectuur van ons nieuwe gebouw. Onze werknemers kunnen voor de laadsessies ook gebruik maken van hun toegangspas, da’s handig want na het opstarten van de laadsessie hebben ze de kaart in de hand om onze gebouwen te betreden. De personaliseerbare opties zijn een waardevolle toevoeging en was ook één van de doorslaggevende factoren om voor deze laadtoestellen te kiezen.”

De tevredenheid bij SCHETS is zodanig dat ze met vertrouwen uitbreidingsplannen onthullen:

“We hebben besloten nog eens 2 extra SNIGG DUAL laadpalen te laten plaatsen, waarmee het totaal op 14 aansluitpunten komt. Een significante uitbreiding die zowel voor werknemers als bezoekers een meerwaarde biedt.”

SNIGG kijkt met trots terug op het project en dankt Bert Cosijns en de partners van SCHETS voor hun keuze. We zijn verheugd over het succes van dit project en beschouwen dit als een mooie afsluiting van 2023. Door de combinatie van efficiëntie, stijlvol ontwerp en geavanceerde technologie verdient dit project te worden gedeeld.

 

💙⚡️ #SNIGG #COSIJNS #SCHETS #Laadpalen #EV #Duurzaamheid